Cabaret op INSPIRE

Humor en zakelijke evenementen, het is een minder vreemde combinatie dan je op het eerste gezicht zou denken. Natuurlijk hebben we het dan niet over humor van het type dijenkletsers en lach-of-ik-schiet, maar over cabaretiers die met amusante én inhoudelijke verhalen een bijdrage leveren aan de doelstelling van jouw evenement.
 

Buitenplaats Sparrendaal maakt zich op voor INSPIRE 2018

“Gelukkig ging het op tijd regenen! Na alle droogte groeit nu het gras weer.” Aan het woord is Peter-Paul Swijnenburg die zijn evenementenlocatie Buitenplaats Sparrendaal openstelt voor INSPIRE 2018.


 

7 sprekers van Assemblee Speakers treden op

Je hebt storytellers, experts en influencers. Op INSPIRE 2018 zijn alle sprekertypen vertegenwoordigd. Wie daarvan jouw favoriete spreker is? Geen idee, dat bepaal jij zelf. Want het gaat om het verhaal, om de persoon die het vertelt, om de emotie erachter en om wat dat met jóu doet.

 

INSPIRE-community via Networkapp

Het is elk jaar weer een feest der herkenning. INSPIRE, de jaarlijkse energy-boost van het Genootschap voor Eventmanagers. Met de vaste festivalformule, workshops ter lering & vermaak en een aangenaam loungekarakter. Dus dit jaar niks nieuws onder de INSPIRE-zon?

 

Count the memories, not the calories

Op veel festivals is meer ongezond dan gezond voedsel verkrijgbaar. Cateraar MPS | food & design wil tijdens INSPIRE 2018 graag laten zien dat dat ook heel anders kan. Zij bieden INSPIRE-bezoekers graag de keuze: ‘no worries’ of ‘worth the memory’.


visuele communicatie werkt
 

Video teaser - Workshop Doelen Visualiseren

70% van de mensen is visueel ingesteld. En 80% van visuele informatie wordt onthouden ten opzichte van 20% van gelezen informatie. Wil je ook concrete handvatten om zelf eenvoudig te visualiseren? Tijdens de workshop ga je zelf een doel visueel maken, ja echt! Iedereen kan het. Leonie Haas  leer je hoe. Zodat jouw doel, afdelingsplan, strategie of merkverhaal op 1 A4 staat in plaats van op 36 slides.
 

created in Publicate