INSPIRE 2018: Antwoorden op de vragen van nu tijdens ontspannen festival

Na de jubileumeditie van vorig jaar stonden we voor een uitdaging met de organisatie van INSPIRE; hoe overtref je dat succes? De vijfde editie vond in 2017 plaats op het speciaal voor ons opengestelde Landgoed Duindigt en ging de boeken in als een geslaagd ‘maiden-event’ met een landelijk en ontspannen karakter. Dit jaar deed Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen daar zeker niet voor onder; de locatie bood de 500 gasten een warm welkom in het statige huis, de tuin en de bossen.
 

Kennismaking tijdens INSPIRE

Nieuw bij deze editie van INSPIRE was de exclusieve lunch voor de leden van het Genootschap voor Eventmanagers. Zij werden eerst ontvangen door de Preferred Partner van hun keuze en genoten van de voortreffelijke lunchgerechten van MPS | food & design. Daarna was het tijd voor een intensieve kennismakingsronde.

 

INSPIRE is de jaarlijkse energy-boost aan het eind van de zomer

Als iemand nog twijfelde aan de functie van het INSPIRE-festival (maar zeg me dat het niet zo is) dan is dat met editie zes toch wel definitief van de baan. INSPIRE is de jaarlijkse energy-boost aan het eind van de zomer, vóór iedereen weer wordt opgeslokt door de hectiek van het nieuwe evenementenseizoen.


visuele communicatie werkt
 

Waar was het genderneutrale toiletblok?

Niks te zeuren dus over INSPIRE 2018? Nou eh, ja, wacht even...
Misschien een klein aandachtspunt voor sommigen, maar een minpunt voor anderen. Want: maar één plek voor de sanitaire stop? Waar zich voorafgaand aan de eerste workshop al een wachtrij voor vormde? Seriously?
 
Volgende week de verslagen van de workshops
Volgende week sturen we je nóg een nieuwsbrief over INSPIRE 2018, met inhoudelijke verslagen van vier workshops. Dus houd je mailbox in de gaten!
 

created in Publicate