#1 NEWSLETTER  MAI 2018

© the silver ones

★ 50+ WAYS TO GET INSPIRED

Beste Guest

Dit is de eerste editie van ★ 50+ ways to get inspired van The Silver Ones.  

Wie Filip Lemaitre op Linkedin volgt, ziet regelmatig een ★ useful 50+ consumer insight voorbijkomen. Vanaf nu kan je ook de best of van deze posts in een maandelijkse newsletter lezen. Deze maand openen we met een sensuele reclamespot waarin vijftigplussers de hoofdrol spelen. 

     
   

Vijftigers en zestigers spelen hoofdrol in licht erotische spot.


De Spaanse brillenketen Multiópticas krijgt de eer om te openen. Multiópticas had het lef en de ballen om vijftigers en zestigers te casten voor een sensuele licht erotische spot. Zet uw bril op voor de ad van Multiópticas waarin u silver model Bernard Fouquet aan het werk ziet op wiens Instagram account we het filmpje spotten. 


   
     

Vindt u dit inspirerend, entertainend, nuttig, onmisbaar of gewoon fijn om af en toe eens iets van The Silver Ones te horen, schrijf dan nu in. Op die manier lopen we ook netjes in de pas van de GDPR. Doet u dit niet, dan blijven we in de toekomst weg uit uw mailbox. Krijgt u hier later spijt van, geen probleem, dan schrijft u zich gewoon terug in via de site.

     

             The Silver Ones in boek                  

Zopas viel de eerste digitale proefdruk van  ‘The Silver Ones’ in onze mailbox. Eind juni ligt het boek op het schap van de boekenboer. We zien er naar uit om dit boek met u te mogen delen. 

U maakt erin kennis met de nieuwe levensfase van vijftigers, zestigers en met uitbreiding zeventigers. We hebben het over een marktsegment dat deze eeuw al met 20% aangroeide en het komende decennium nog met bijna 10% blijft groeien. Dat hun marktaandeel meegroeit, is evident. In deze nieuwe levensfase verandert de context en omarmen velen een nieuwe lifestyle. 

Hoe u hier als product en service designer maar ook als marketeer mee omgaat, leest u in dit boek. 


Een voorproefje van het boek vindt u hier.

   

Wil u op de hoogte blijven van het boek en andere ★ useful 50+ consumer insights? Schrijf dan hier in.

     

50+ innovatie

Kinepolis ging met The Silver Ones in zee in het kader van de ontwikkeling van een nieuw aanbod op maat van de nieuwe generatie vijftigers en zestigers.  Lees hier meer over deze in-house 50+ inspiratie & innovatie sessie.

     

The Silver Ones on stage

Op donderdag 31 mei geeft Filip Lemaitre een lezing over de nieuwe 50+ consument op Gondola Day in Kinepolis Imagibraine. De volledige en interessante line-up van dit congres vindt u hier.  We maken er graag tijd om er kennis met u te maken.

     

Langer leven betekent ook langer werken.
Langer werken betekent ook langer leven.


Dat we langer moeten werken, daar is iedereen het stilaan over eens, zelfs babyboomers die dit op vandaag niet allemaal echt leuk vinden. Hier moeten we niet flauw over doen, zo is dat. 

Maar als we niet langer aan de slag blijven, loopt niet alleen de pensioenkas leeg, dan begint ook de economische machine te sputteren omdat niet alle jobs nog ingevuld raken.
Een super interessant Deloitte rapport als u het ons vraagt.

Read more.

   

Vond u deze newsletter inspirerend, entertainend, nuttig, onmisbaar of gewoon fijn om iets van The Silver Ones te vernemen?  Schrijf dan hier in.

     

★ The Silver Ones begeleiden bedrijven, organisaties en overheden om het groeiend marktpotentieel van de nieuwe 50+ consument te bereiken, te betrekken en te bedienen.