Print Icon
 


NR 6 NOVEMBER                          2020


(NÄSTAN) DIGITALT ÅRSMÖTE

  

Ett par veckor innan klubbens årsmöte, kom det nya restriktioner och riktlinjer för att hindra Coronasmittspridningen i bla Uppsala län. Bland annat gäller det fysisk kontakt med andra personer än dem man bor med. 

”Med fysisk kontakt menas umgänge inom 1-1,5 meters avstånd, speciellt vid kontakter som varar mer än 15 minuter” (citat från FHM).

Nu brukar ju inte våra årsmöten i klubbkåken vara de största folksamlingarna vi har. Men för att kunna genomföra ett möte inomhus med tillräckliga avstånd mellan deltagarna, erbjöd vi medlemmarna att vara med på årsmötet via Teams. Och en del tog den möjligheten, faktiskt lika många som fanns i  klubbkåken.

Som vi berättat tidigare, fanns det ett stadgeförslag från styrelsen om förändrat verksamhetsår. Det bestämdes enligt det och vi vet nu att nästa ordinarie årsmöte blir i februari 2022.

Den nya styrelsen ser numera ut så här:

Ordförande - Peter Appelqvist

Vice ordförande - Sigge Lind

Kassör - Jan Lindberg

Sekreterare - Roger Söderbom

Programsekreterare - Andreas Brodin

Ordonnansansvarig - Anders F Eriksson 

Webmaster - Sören Uppman 

Grusansvarig - Anders Ljungqvist Malm Rörkenansvarig - Lotta Karlsson

Ordonnansmedhjälp - Christer Oliveskog 

Redaktör - Roger Söderbom

Medlemsansvarig - Jan Lindberg

De flesta är ju kända namn men Lotta är väl ny för många av våra medlemmar. Hon bor i Östhammar, kör Ducati och har också ett ”sidouppdrag” som ordförande i SMC Uppsala. 

Välkommen säger vi!

MEDLEMSAVGIFTERNA

FÖR 2021

I vanlig ordning bestämde vi att medlemsavgifterna i Östra Aros MCK skulle vara oförändrade även för 2021. Det betyder att det är:

MC-ägare                                             180kr

MC-ägare under 26 år                          130kr

Supporter                                             130kr

Familjemedlemskap                             280kr

I avgift för familjemedlemskap ingår en avgift för mc-ägare samt övriga familjemedlemmar med samma bostadsadress.

   

Avgiften sätter du in på klubbens Bg 5323-4886 eller swisha till 123 553 97 39.

REKORDVARM NOVEMBER


    

Hittills i november har det varit rekordtemperaturer vilket lockat till hojturer, lite senare på året än vanligt. Men tänk på att det kan finnas skuggiga platser med halt underlag. Så här års finns det dessutom både blöta löv och rester från leriga traktorer här och där.

Foto: Roger Söderbom

PROGRAM I RESTRIKTIONSTIDER

Vi inser ju att vi måste hantera de nya Corona-restriktionerna på allvar. Eventuella aktiviteter måste tills vidare övervägas OM vi ska genomföra dem och i så fall HUR. 
Med tanke på hur många som brukar komma till klubbens fikakvällar (numera 1:a söndagen i månaden), borde det inte vara något problem att hålla distans även i klubbkåken. 
Men vi har ändå valt att göra ett uppehåll med fikaträffarna tills vidare. Det blir inte heller något luciafika i klubbkåken i år, även om besökarantalet inte varit så högt de senaste åren.

HÖSTSTÄD VID STÅNGBY

 
Tyvärr tar inte våra kastanjeträd hänsyn till de nya restriktionerna. Mängder med löv och kastanjer ramlar ner på marken och måste fraktas bort varje höst. 
Höstens städdag vid klubbkåken  genomfördes häromdagen men den tänkta fällningen av det halvt döda trädet blir försenad. Det är alldeles för mjukt att köra skylift på vår gräsmatta nu så vi inväntar kommande(?) tjäle. 
Foto: jan Lindberg

  

Jo, det är tänkt att det ska komma ut en klubbtidning som vanligt i mars nästa år.

Det blir femtiofjärde årgången!!

Vad har du gjort hittills i sommar? Hittat någon ny härlig hojväg? Hittat något trevligt fikaställe? Varit på kort eller lång touring med nån kompis.

Hör av dig till jernet@oamck.se eller ring redaktören Roger Söderbom på 0704-507010 

PROFILKLÄDER PÅ G

    

  

Vi har skrivit om att vårt nya sortiment av profilkläder är på gång. Separat kommer vi att skicka ett mail till våra medlemmar med olika alternativ och hur det går till att beställa/betala.

På bilden ser vi blå sweatshirt Printer Homerun Polyneck med klassisk JERNET-logga på ryggen (340kr).

  

KOMMANDE AKTIVITETER

DECEMBER

Sö 6        FIKAKVÄLL ÄR INSTÄLLT

Sö 13      LUCIAKAFFE ÄR INSTÄLLT

Kolla hemsidan eller facebook om det skulle bli förändringar!


   

ÖPPETTIDER I KLUBBKÅKEN

Normalt är det fikakvällar under November-Mars 1:a söndagen varje månad 18-20. MEN JUST NU AVSTÅR VI DET. VI MEDDELAR NÄR DET ÄR DAGS IGEN!