Print Icon
 

Generation Identitær nyhedsbrev

Kære støtte,
lørdag Generation Identitær i aktion ved den dansk-tyske grænse, hvor vi satte et hegn op, hvorpå vi hængte et banner med påskriften "Sikre grænser - Sikker fremtid".

Vi kæmper utrætteligt for Danmarks og Europas fremtid. Når du abonnerer på vores nyhedsbrev, er det allerede en stor støtte. Hjælp os i kampen ved at dele vores indhold på sociale medier, donere eller blive aktiv.

Vores aktivisme koster penge. Støt via MobilePay 39601

Generation Identitær sætter hegn op ved grænsen

Generation Identitær satte i dag et hegn op ved overgangen til den dansk-tyske grænse, hvorpå vi hang et banner med ordene ”Sikre grænser – sikker fremtid”. Vi kræver en ordentlig sikring af Europas og Danmarks grænser, så danske børn og unge kan gå en sikker fremtid i møde.

Alt for længe har Europas grænser været åbne, og masseindvandringen fortsætter den dag i dag ufortrødent. Det Fort Europa, der er nødvendigt for at sikre Europas fremtid, lader vente på sig. Derfor er det særligt vigtigt, at vi i Danmark sikrer vore grænser ordentligt, så de der trænger ind i Europa ikke frit kan fortsætte hertil.

Regeringen har netop besluttet at forlænge grænsebevogtningen. Det er et fint signal, men det er blot et signal. Det er kun ganske lidt af grænsen, der bevogtes og som flere har påvist kan man frit færdes ind og ud af Danmark uden at blive udsat for grænsekontrol. Derfor har vi i dag bygget et hegn.

Vi ønsker et Fort Europa, der kan skabe et trygt hjem for alle europæere. Vi ønsker sikre danske grænser, så vi danskere selv kan bestemme, hvem der kommer indenfor. For en sikker fremtid!Se flere billeder her!

                          Nyt website!

Så er vores nye website oppe! Husk at lægge vejen forbi identitaer.dk for at tjekke det ud! Se websitet her!

Bliv aktiv eller støt os!

Bliv aktiv!

Europa er under pres. Det er i disse år det afgøres om vi vil bevare de europæiske folk og kulturer, eller om vi vil lade befolkningsudskiftningen fortsætte. Du kan gøre en forskel ved at blive aktiv i Generation Identitær.

Læs mere... 

Støt os!

Aktivisme koster penge, jo flere midler vi har, jo flere muligheder har vi. Du kan støtte Generation Identitær på vores website. Alt er en hjælp.
Donér til Generation Identitær!

Mobilepay: 39601

Del vores indhold og følg os på SoMe!
Du kan følge os her:
Snapchat: gidanmark
Følg os på Facebook

Følg os på vores Facebook-side,som vi er nødt til at censurere kraftigt efter Facebooks forsøg på at lukke patriotiske sider. 

Du finder den her.


Siden er svær at finde, så inviter gerne dine venner til siden, eller del den så folk kan finde den.