Print Icon
 
   

Una proposta per assaborir el territori i donar suport als nostres productors

Un tast del territori a domicili!

   

Hola, Guest

Fa temps que no us enviem un correu electrònic! I és que ens hem estat reorganitzant, creant noves propostes, treballant en projectes molt engrescadors...


Així que avui us volem fer una nova proposta, que combina el bo i millor del nostre territori i de El Brogit: un lot de productes locals acompanyat d'una experiència de tast virtual. I totalment personalitzable! Actualment, ja els tenim disponibles al Centre d'Interpretació de l'Oli de Vilanova d'Escornalbou però som conscients de les restriccions actuals i en els pròxims 7 dies ja estaran disponibles per ser enviats a casa vostra. 

   
Lot de productes del territori

Lot de productes amb experiència virtual de tast

El lot de productes s'adapta a les vostres debilitats culinàries, pressupost,... i amb experiència de tast virtual des del sofà de casa! 

A recollir a Vilanova d'Escornalbou o rebre a les vostres cases (reserves ja disponibles, servei d'enviament activat el 30/11/2020).

Fira de l'Oli virtual de Vilanova d'Escornalbou

Lot Fira de l'Oli de Vilanova, amb l'oli del raig i tast d'olis virtual

Aquest any no podrem fer la nostra típica Fira de l'Oli... :-( Però que això no sigui excusa per no reservar la vostra provisió d'oli del raig! Al mateix temps, gaudireu d'un tast d'olis i hi podreu afegir també un lot personalitzat de productes del territori.

A recollir a Vilanova d'Escornalbou o rebre a les vostres cases (reserves ja disponibles, servei d'enviament activat el 30/11/2020).

   

Com podeu gaudir-ne?

     Cliqueu al botó corresponent 

     Introduïu les vostres dades

     Us contactarem per acordar la quantitat de productes i adreça d'enviament

     Alternativament, també ens podeu enviar un missatge de Whatsapp al 689006199  

   
   

Novetats de Ludi Artis!

Estem molt engrescats per haver guanyat en la categoria de proposta digital del projecte europeu Medgaims amb L'Avi, una proposta de gamificació turística per la recuperació de la Memòria Històrica a Vilanova i la Geltrú! Us mantindrem informats.

Logo Ludi Artis

Ens agradaria conèixer les vostres preferències. Si us plau, dediqueu uns segons a entrar al vostre perfil d'usuari i indicar-nos què és el que més us interessa! Gràcies!


     

Segueix-nos a les xarxes socials o contacta'ns

Facebook
Twitter
LinkedIn
Instagram
Email

No us interessen els nostres correus? (us n'enviem molt pocs i d'interessants!)