Print Icon
 
 
 
 
 
 
 
Esperit Emprenedor
 
La xarxa URV Emprèn és una iniciativa de la Universitat Rovira i Virgili que actua com a plataforma de coordinació i gestió de les activitats relatives al foment de l'emprenedoria i la creació d'empreses que es duen a terme al territori, per part de totes les entitats i agents que la integren.
 
URV Emprèn
 
 
 
 
 
AGENDA
 
 
 
 
URV EMPRÈN
 
 
URV Emprèn Talks
Octubre 2020
 
Píndoles Freemium d'Emprenedoria

Des de la Càtedra URV d'Emprenedoria seguim oferint píndoles d'emprenedoria i hem organitzat 1 nova xarla per al mes d'octubre:
- 20/10 Ana Laura Rizzo: Claus pràctiques per gestionar l'incertesa.
Segueix els nostres directes d'Instagram @URVEmprèn el dimarts a les 19h.

Us hi esperem!
 
 
 
 
Tens una idea de projecte
Assessorament
 
Càtedra d'Emprenedoria
Et podem ajudar a tirar endavant el teu projecte emprenedor, ja siguis membre de la comunitat universitària, emprenedor o empresari.
Seguim acompanyant els teus projectes emprenedors de forma virtual, pots demanar hora a emprenedoria@urv.cat.
 
 
 
 
Ajut del Consell Social
Fins el 2 d'octubre 2020
 
Noves dates!
Ajuts a les millors idees emprenedores del curs 2019-20.
 
 
 
 
V Premi al millor TFG de Cooperativisme
Fins el 13 de novembre 2020
 
Nova convocatòria La Fundació Roca Galès i la Càtedra URV d’Emprenedoria 
convoquen el IV Premi al millor Treball de Fi de Grau sobre Cooperativisme. L’autor del treball premiat en primera posició rebrà una dotació econòmica de 500 euros i una subscripció anual gratuïta a la Revista Cooperació Catalana així com un exemplar de les dues últimes biografies de cooperativistes editades per la FRG.
 
 
 
 
 
 
 
 
URV EMPRÈN
 
 
 
 
100% Emprenedors
 
La xarxa URV Emprèn actua com a plataforma de coordinació i gestió de les activitats relatives al foment de l'emprenedoria i la creació d'empreses que es duen a terme al territori, per part de totes les entitats i agents que la integren.
 
Contacta'ns
 
 
 
 
 
XARXA URV EMPRÈN
 
 
 
 
Agenda d'activitats
 
 
Coronavirus
Octubre 2020
 

Informació, recursos i protocol de prevenció

 
 
 
 
Agenda
Octubre 2020
 
Programació completa dels cursos de formació programats a la província.
 
 
 
 
Casos d'èxit en femení
21 d'octubre 2020
 

PIMEC Tarragona i l’Associació de Dones Empresàries i Emprenedores de Tarragona (ADEE - BPW) organitzen aquesta trobada digital per donar visibilitat a totes les decisions que s’han hagut de prendre a nivell empresarial durant aquests mesos d’incertesa a causa de la pandèmia de la covid-19. L'objectiu de la trobada és assenyalar i analitzar tot allò que hem après com a empresàries, posant en valor l’esforç del talent femení, que tot i la complicada situació ha aconseguit reinventar-se i convertir l’amenaça de la pandèmia en oportunitat. Escoltarem el testimoni de 6 empresàries de diversos àmbits i sectors.

 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
Informacions COVID-19
Octubre 2020
 

En aquest espai trobareu informació d’interès empresarial en relació les conseqüències de l’epidèmia, tant pel que fa als serveis de la Cambra com a les mesures i recomanacions que adoptin altres institucions.

 
 
 
 
Digitalitza el teu engoci
6 d'octubre 2020
 
La digitalització és un imperatiu per a totes les empreses, especialment davant la conjuntura creada per la Covid-19. Un repte i una oportunitat que és, també, un risc per a la seguretat. Aquesta jornada t'aportarà coneixement pràctics per afrontar el procés de digitalització amb les màximes garaties de ciberseguretat. 
 
 
 
 
Mesures per al COVID-19
Octubre 2020
 

Des del servei d'emprenedoria Cambrils Emprèn us oferim el recull de mesures en matèria econòmica adoptades pel Govern de la Generalitat de Catalunya i el Govern de l'Estat, adreçades a les empreses, autònoms i professionals per fer front a la situació excepcional d'estat d'alarma declarat el passat 14 de març per tal de contenir l'expansió del COVID 19.

 
 
 
 
Organitza el teu temps
15 d'octubre 2020
 
Formació que dona les eines necessàries, a persones emprenedores, autònoms, micropimes, coworkers i petits empresaris, sobre com millorar la gestió del temps i planificar millor les feines a desenvolupar.
 
 
 
 
Lideratge transformador
Del 6/10 al 15/12 2020
 
Prepara't per liderar el canvi
 
 
 
 
Butlletí digital de la Cambra
Setembre 2020
 
Formacions i noticies
 
 
 
 
Comerç exterior
19 d'octubre 2020
 
Existeixen moltes oportunitats de negoci a l'estranger.I Internacionalitzar-se és una gran oportunitat de creixement per a moltes empreses. I una qüestió de vida o mort per a un algunes d'elles.
 
 
 
 
Finances per a directius
Del 7 al 28/10/2020
 
Empresaris, gerents i comandaments que necessiten assentar la seva base de coneixements financers per convertir-los en un poderós instrument de canvi que ajudi a assolir els objectius de creixement proposats.
 
 
 
 
Assessorament online
Octubre 2020
 
El servei d'assessorament a empreses de VilarencZenit ha suspès l'atenció presencial fins a nou avis, però el nostre personal tècnic atendrà les vostres consultes de manera telemàtica: empresa@calafell.org 
 
 
 
 
Comunica't eficaçment
Del 6 a 20 d'octubre 2020
 
Que els/les participants puguin desenvolupar habilitats de comunicació tant verbal com no verbal per poder liderar millor el seu negoci i els seus projectes, adaptant la seva comunicació al context i interlocutor/a, elaborant un discurs atractiu i agafant confiança per poder parlar en públic.
 
 
 
 
Màrqueting digital
Els 14 i 21 d'octubre 2020
 
Fidelització i augment de tiquet
 
 
 
 
Màrqueting digital
Els 28/10 i 4/11 2020
 
Analítica web. Mesurar és millorar.
 
 
 
 
Lideratge d'equips
A partir del 1/10 2020
 
Incorporar aprenentatges de noves formes d'ésser. Produir un canvi en la forma d'observar situacions per a declarar oportunitats. Prendre acció en funció del que es vulgui assolir, promovent compromisos amb els resultats, separant-lo de les seves explicacions.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Formació
Tardor 2020
 
Tallers i cursos

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Coronavirus
Octubre 2020
 
Informa't de les ajudes econòmiques per fer front a la situació excepcional!
I forma't des de casa! Ben aviat t'informarem dels cursos que estem preparant.
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
Habilitats directives
Del 8/10 al 5/11 2020
 
Curs presencial
 
 
 
 
Sessió d'emprenedoria
Octubre 2020
 
Sessió informativa en la qual expliquem tot allò necessari per iniciar una activitat per compte propi: formes jurídiques, finançament, ajuts i subvencions.
S'atendrà al públic preferentment de manera telefònica a través del 977612010 i de manera telemàtica a través de vallsgenera@valls.cat
 
 
 
 
Canva
19 d'octubre 2020
 
Com fer dissenys per vendre més de forma ràpida i senzilla.
 
 
 
 
Com parlar en públic
29/10 al 12/11 2020
 
Comunicació verbal i no verbal
 
 
 
 
Mesures de suport
Octubre 2020
 
Des de Tarragona Impulsa hem habilitat a la nostra web un apartat amb informació sobre tots els ajuts i mesures de suport a Pimes i Autònoms de les diferents administracions, per a tots els negocis que han estat obligats a tancar o que han vist reduïda la seva facturació pels efectes del COVID-19.
 
 
 
 
Assessorament personalitzat
Octubre
 

Si tens dubtes sobre qualsevol aspecte relacionat amb la posada en marxa d´un negoci , a Tarragona Impulsa et podem ajudar. T´oferim assessorament personalitzat i acompanyament en el procés de creació i consolidació de la teva empresa..

 
 
 
 
Accions formatives
Del 6/10 al 15/12 2020
 
Accions formatives per poder tirar endavant un negoci amb més seguretat. La clau és invertir temps en formació i reciclatge. Això et singularitza, amplia les teves possibilitats de creixement i et permet estar al dia en noves tecnologies, sectors de mercat, noves tendències, etc. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Crea la teva empresa
9 i 23 d'octubre 2020
 
Sessions informatives: Vols posar en marxa el teu propi negoci? Vine a l'Eina i participa en la sessió informativa setmanal. 
 
 
 
 
Webinar: crea la teva empresa
2, 16 i 30 d'octubre 2020
 

Sessió informativa: Vols posar en marxa el teu propi negoci?
Et presentarem, mitjançant sessió en línia amb la plataforma ZOOM, els serveis i recursos que oferim als emprenedors/es, com ara el suport en el procés de creació d'empreses. 
T’explicarem la importància de realitzar el pla d’empresa per avaluar la viabilitat del teu negoci i t’informarem dels diferents programes d’ajudes i subvencions per a la creació d’empreses, així com de les facilitats financeres per afrontar la posada en marxa del negociLa connexió a la plataforma es rep mitjançant un enllaç, uns minuts abans de iniciar la sessió, al correu electrònic indicat.

 
 
 
 
Webinar: Prevenció Hosteleria
14 d'octubre 2020
 

Prevenció de contagi de COVID-19 per garantir la salut i seguretat de treballadors i clients en empreses de l'hosteleria:
Les instruccions i recomanacions dels organismes públics per a la Nova Normalitat son tan genèrics que resulten insuficients. No concreten els riscos reals, ni les mesures de prevenció concretes que els minimitzen. Mitjançant el contigut d'aquests seminaris digitals es pretén capacitar als participants perquè puguin realitzar un primer disseny d'un sistema de prevenció de contagi de COVID-19 per a les seves empreses amb un enfocament eminentment pràctic.

 
 
 
 
Webinar: Prevenció Comerços
15 d'octubre 2020
 

Prevenció de contagi de COVID-19 per garantir la salut i seguretat de treballadors i clients en empreses del comerç:
Les instruccions i recomanacions dels organismes públics per a la Nova Normalitat son tan genèrics que resulten insuficients. No concreten els riscos reals, ni les mesures de prevenció concretes que els minimitzen. Mitjançant el contigut d'aquests seminaris digitals es pretén capacitar als participants perquè puguin realitzar un primer disseny d'un sistema de prevenció de contagi de COVID-19 per a les seves empreses amb un enfocament eminentment pràctic.

 
 
 
 
 
 
 
 
URV EMPRÈN
 
 
 
 
Temes d'interès
 
 ACCIÓ informa

 Agenda ACCIÓ

Butlletí Persones Emprenedores

 Cooperatives de Treball de Catalunya

 Coworking URV Emprèn

 Coworking Espai Factoria a Reus. La Creativitat és contagiosa, passa-la!

 "Espai Empresa" de Tarragona Impulsa

 Santander X, comunidad global de empredimiento universitario.

 Busques un freelance o un perfil tecnològic de les Terres de l'Ebre? Pots accedir a la Comunitat TIC URV Emprèn Coworking - Incubalia.

IVL Consulting, by Imma Vazquez

 Espai La Magrana

V&B Business Center a Tarragona

Avant Coworking Tarragona

 Tarragona Platja Cowork, el teu despatx professional

 Mercaconsult

 Portal Reempresa

CAE2020, xarxa CAE

 EllasDeciden: comunicació en femení

 EXPRESS YOURSELFi - La teva empresa de formació en oratòria.

 Go on Training: formacions

 Diploma de Postgrau en Tecnologies de l'Aprenentatge i del Coneixement

 Curs d’Especialització en Dret i Gestió de Cooperatives i altres Entitats d’Economia Social (EES)

 Ajuts a la contractació de persones joves inscrites a Garantia Juvenil per a les empreses.
 
 Parlem del Futur de les Terres de l'Ebre? Xerrades en línia, inspiració, debats oberts i accions pel futur de les Terres de l'Ebre cada dijous a les 19h30

 Premio Emprendimiento 2020 Fundación Caja Ingenieros. Fins el 31/10/2020

 Porta la tecnologia al mercat: explotació dels resultats de projectes Horizon 2020. El 6/10/2020

 Noves actualitzacions d'ajuts i recursos - L'Agència de Desenvolupament Local de Montsià

 Blog Bibi Villa. Mi next step: presento nueva marca y nueva página web.

 Línia d’ajuts per a les persones treballadores autònomes afectades econòmicament pel coronavirus.

 StartUB! Curs gratuït online: The Entrepreneur's Guide for beginners

 Newsletter CoopCamp

Agenda Aracoop per a octubre

 Article “Set projectes competeixen en la final del Tarragona Open Future”. Notíciestgn, setembre 2020

 Article “L’aparador dels emprenedors”. Indicador d’Economia, setembre 2020

 Article “Primer venture builder de la Catalunya Sud”. Indicador d’Economia, setembre 2020

 Article “En busca de un unicornio en la Catalunya Sud”. Diari de Tarragona, setembre 2020

 Article “Apostar pel potencial emprenedor de la demarcació en temps de Covid”. TAC12 TV, setembre 2020

 YoxtiTuxmi: plataforma solidària amb la finalitat d’ajudar al petit comerç i de proximitat.

 ACG Coaching & Consulting.

 Sessions de coaching personal amb Silvia Payan.
 
 
 
 
 
 
URV EMPRÈN
 
 
 
 
URV Emprèn i les seves entitats
 
La xarxa URV Emprèn és una iniciativa promoguda i liderada des de la Universitat Rovira i Virgili. La Xarxa actua com a plataforma de coordinació i gestió de les activitats relatives al foment de l'emprenedoria i la creació d'empreses que es duen a terme al territori, per part de totes les entitats i agents que la integren. Aquesta coordinació té l'objectiu d'aproximar l'emprenedoria a la demarcació, arribar a tots els racons del territori i promoure la creació d'empreses de qualitat que reverteixin de manera directa en el territori, mitjançant la dinamització del teixit empresarial, la innovació, la creació d'ocupació i l'enfortiment de l'economia local.
 
Universitat Rovira i Virgili, Consell Social URV, Diputació de Tarragona, Cambra de Comerç de Tarragona, Cambra de Comerç de Reus, Cambra de Comerç de Valls, Cambra de Comerç de Tortosa, CEPTA, PIMEC, Aj. de Tortosa, REDESSA (Aj. de Reus), L'Eina (Aj. El Vendrell), Cambrils Emprèn (Aj. de Cambrils), IDETSA (Aj. de l'Hospitalet), Centre d'Emprenedoria i Coneixement (Aj. de Salou), Tarragona Impulsa (Aj. de Tarragona), Vallsgenera (Aj. de Valls), Concactiva (CC Conca Barberà), Aj. de Vila-seca, Aj. de Calafell, Aj. d'Amposta, Aj. de Gandesa, Centre d'Empreses La Ribera  (Aj. de Flix), Baix Ebre-Innova (CC Baix Ebre), Aj. d'Altafulla, Aj. de la Selva del Camp, Aj. d'Ametlla de mar, Aj. de Gandesa, Aj. de Mòra la Nova, Aj. de Riba-roja d'Ebre, Aj. de Roquetes, Aj. de Torredembarra, JCI, SECOT, Creu Roja, CC Baix Penedès, CC Priorat, CC Ribera d'Ebre, CC Terra Alta, Fundació Formació i Treball, ACC1Ó.
 
 
 
 
 
 
La xarxa URV Emprèn actua com a plataforma de coordinació de les activitats relatives al foment de l'emprenedoria que es duen a terme al territori, per part de totes les entitats i agents que la integren. El seu newsletter compta amb el suport de la Diputació de Tarragona.
 
       
 
 
Adreça:
 
 
 
Campus Bellissens
Av. de la Universitat, 1
43204 Reus
 
 
Contacte:
 
 
 
+34 977 75 98 26
emprenedoria@urv.cat