FLOW heeft het volgende nieuws geselecteerd:

   

Watdoejijmorgen.nl binnenkort online 

Het is bijna zover! Op 19 december gaat de nieuwe website Watdoejijmorgen.nl online. Deze site is hét centrale startpunt voor iedereen om bij te blijven, te groeien, te ontwikkelen en te leren in de corporatiesector. Meer info

   

Arbeidsmarktonderzoek 2019

In 2017 publiceerde FLOW het Arbeidsmarktonderzoek Woningcorporaties 2016, uitgevoerd door TNO. Sindsdien is de arbeidsmarkt binnen en buiten de sector alweer sterk veranderd. Bovendien constateert FLOW dat die veranderingen zich in een steeds sneller tempo opvolgen. Alle reden voor een nieuw onderzoek.

 Meer info
   

Loopbaanwijzer in een nieuw jasje

Van de Loopbaanwijzer, de gratis online test met loopbaangesprekken, heb je waarschijnlijk wel gehoord. Misschien heb je hem zelfs al gebruikt. Toch geldt dat voor 2 op de 3 medewerkers nog niet. Ben je of ken je zo iemand? Gun jezelf een moment om even stil te staan temidden van alle drukte. We hebben de Loopbaanwijzer voor je in een nieuw jasje. Meer info

   

Bereid je in 2019 voor op de toekomst! 

Leer van het verleden, leef in het heden en bereid je voor op de toekomst. Het einde van 2018 is in zicht, een mooi moment om naar het komende jaar te kijken. FLOW wil ook in 2019 bereiken dat jij gezond en vitaal en goed opgeleid door je loopbaan heen gaat. Lees hoe we dat gaan doen!

   

Sluiting feestdagen 

Vanwege de feestdagen zijn we van 21 december 2018 tot en met 4 januari 2019 gesloten. Vanaf 7 januari 2019 staan we graag weer voor je klaar. 


We wensen je fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2019.   
 
 
Deze e-mail is verstuurd door info@flowweb.nl naar m.debruin@flowweb.nl
Niet geïnteresseerd? Uitschrijven | Profiel bijwerken
FLOW | Kadegriend 9 1356 CA Almere
Authorized representativeFlow | E-mailadresinfo@flowweb.nl | Telefoonnummer036-5402304