Print Icon
 

Generation Identitær nyhedsbrev

http://campaign-image.eu/zohocampaigns/19920000003056004_zc_v13_logo_mail3_02.png
Kære støtte,
i 2018 var vi med til at forhindre en ny moské i Holbæk. I går skete det igen, da et knebent flertal stemte imod en ny stormoské i Holbæk. Det er en stor sejr, og vi har ført en intens kampagne mod moskéen. Dette nyhedsbrev handler derfor kun om vores kampagne mod Holbæks nye stormoské.

Du kan læse om afstemningen her.

Selv om det var en sejr i går, har tyrkiske lokalpolitikere i kommunen meddelt, at de fortsat vil arbejde for en stormoské. Vi er naturligvis klar igen, når det bliver aktuelt. 

Vi kæmper utrætteligt for Danmarks og Europas fremtid. Når du abonnerer på vores nyhedsbrev, er det allerede en stor støtte. Hjælp os i kampen ved at dele vores indhold på sociale medier, donere eller blive aktiv.

Vores aktivisme koster penge. Støt via MobilePay 39601
Aktion ved moské-informationsmøde i Holbæk 
https://campaign-image.eu/zohocampaigns/19920000003056004_zc_v8_holbaek_moede.jpg
Mandag d. 15. juni afholdt Holbæk-afdelingen af Diyanet et reklamemøde i moskéen på Smithsvej, hvor de reklamerede for deres nye stormoské. Mødet er et forsøg på at overbevise lokalbefolkningen om at den nye stormoské er ganske ufarlig. Derfor mødte identitære aktivister op for at sikre, at der også blev oplyst om moskéens tilknytning til Erdogan-styret. Med flyers og skilte stod de udenfor den nuværende moské, og bød gæsterne til reklamemødet velkommen, så de var sikre på at alle blev ordentligt oplyst.

Læs mere her
Erdogan møder op til pro-moskédemonstration: Tak for støtten!
https://campaign-image.eu/zohocampaigns/19920000003056004_zc_v8_erdogan_lille.jpg
Onsdag aften havde Tyrkisk Islamisk Kultur- og Undervisningscenter og diverse venligbo-typer indkaldt til demonstration ved Holbæk Rådhus, hvor kommunalbestyrelsen skulle tage beslutning om den videre færd i sagen om den nye stormoské i byen. I den anledning var Erdogan mødt personligt op for at takke sine tilhængere fra moskéen på Smithsvej og de danske støtter.

Læs mere her

Holbæk: Stop stormoskéen!

https://campaign-image.eu/zohocampaigns/19920000003056004_zc_v8_stop_islamisering.jpg

Forleden morgen blev den nye lokalplan, som skal give tilladelse til opførelse af en ny stormoské i Holbæk, behandlet af Økonomiudvalget og Klima- og Miljøudvalget. Morgenfriske aktivister fra Generation Identitær var naturligvis mødt op, for at gøre opmærksom på vigtigheden af at nedstemme forslaget. Med skilte, hvorpå der stod slagord som ”Stop Erdogans moskéer!” og ”Nej til ny moské i Holbæk!” hilste de udvalgsmedlemmerne velkommen. Heldigvis blev den nedstemt her, og endte så i kommunalbestyrelsen, hvor den blev endeligt nedstemt. 

Mere her

Bliv aktiv eller støt os!
http://campaign-image.eu/zohocampaigns/19920000003056004_zc_v15_mindevippe.jpg

Bliv aktiv!

Europa er under pres. Det er i disse år det afgøres om vi vil bevare de europæiske folk og kulturer, eller om vi vil lade befolkningsudskiftningen fortsætte. Du kan gøre en forskel ved at blive aktiv i Generation Identitær.

Læs mere... 

Støt os!

Aktivisme koster penge, jo flere midler vi har, jo flere muligheder har vi. Du kan støtte Generation Identitær på vores website. Alt er en hjælp.
Donér til Generation Identitær!

Mobilepay: 39601

Del vores indhold og følg os på SoMe!
Du kan følge os her:
Snapchat: gidanmark
Følg os på Facebook

Følg os på vores Facebook-side,som vi er nødt til at censurere kraftigt efter Facebooks forsøg på at lukke patriotiske sider. 

Du finder den her.


Siden er svær at finde, så inviter gerne dine venner til siden, eller del den så folk kan finde den. 

 
This email was sent by info@identitaer.dk to danskeren@danskeren.dk
Generation Identitær | Danmark
Authorized RepresentativeGeneration Identitær | Email addressinfo@identitaer.dk