Print Icon
 

STW Nieuwsbrief Juni 2022

Van de redactie

Hierbij ontvang je de begin zomer STW-Nieuwsbrief. Het nieuwe bestuur stelt zich wat uitgebreider voor en er is ook een nieuwe sponsor aangetrokken. Verder veel leuke berichten van de activiteiten in de vereniging van de afgelopen maanden. We zijn met elkaar goed in beweging.

Wil je een activiteit aankondigen of STW-ers berichten over een activiteit, laat het ons dan weten. Mail je berichten aan: internetcie@stw-site.nl.

Van de bestuurstafel

Omdat het de eerste keer is voor ons als nieuw bestuur, vonden we de bestuursupdate een goede gelegenheid om ons allemaal even voor te stellen. Als het goed is kent iedereen wel iemand, al was het maar omdat niet het hele bestuur gewisseld is😉. Maar we hopen jullie natuurlijk allemaal de komende tijd in het echt tegen te komen bij alle trainingen en andere activiteiten die onze mooie club te bieden heeft. 

Jan-Kees - Voorzitter

Ik ben Jan-Kees Goud en nu 14 jaar lid van STW. Ik schaats in groep N53 en fiets bij de Brede Ruggen. STW is mijn eerste sportclub, en omdat het me zoveel goeds gebracht heeft, wil ik graag de komende tijd een bijdrage leveren aan het bestuur.


Lindy – Vice-voorzitter

Hoi, ik ben sinds lange tijd lid van STW en de laatste jaren actief geweest in de jeugdcommissie. In de winter schaats ik op de woensdagavond bij de gezellige N53 groep, in de zomer skeeler ik op de vrijdagavond en ben ik vaak bij de bostraining te vinden. Het leukste STW uur vind ik toch wel het jeugduur op de zaterdagavond, daar spat de energie ervan af! Ik blijf dan ook me dan ook graag inzetten voor de jeugd en de junioren.


Judy - Penningmeester

Ik ben Judy Hauser en zit in het STW-bestuur sinds 2018, eerst als bestuurslid en sinds eind 2020 als penningmeester. Ik ben al meer dan 35 jaar lid van STW en ben heel lang geleden ook een paar jaar STW penningmeester geweest.
In de zomer doe ik graag mee met de bostraining en de fietstraining, in de winter heb ik een abonnement voor de schaatstraining in Nijmegen.


Dirk – Secretaris

Ik ben Dirk de Hoog en ik schaats nu alweer 5 winters bij STW, nadat ik ooit een beetje had leren schaatsen bij IJzersterk (vandaar het enigszins foute jasje op de foto). Ik ben dus pas op latere leeftijd begonnen, maar dat geeft dan weer het voordeel dat ik op de clubkampioenschappen op alle 4 de afstanden een PR kon rijden (eens kijken of ik dat vol kan houden:p). Sinds vorig jaar probeer ik ook zoveel mogelijk mee te doen met de skeelertrainingen op de vrijdag, en verder kan je me ook regelmatig op de racefiets tegenkomen.


Martien – algemeen bestuurslid

Ik ben Martien, inmiddels 36 jaar, en woon op dit moment in Tuil met mijn vriendin en onze 2 kinderen, Thijmen en Anouk. Ik ben 7 jaar geleden via mijn vriendin, Laura, bij de STW terecht gekomen. De afgelopen seizoenen heb ik er vanwege de drukte thuis voor gekozen om even niet te gaan schaatsen en waarom we daarna niet geschaatst hebben weet iedereen.


Terugblik ALV, afscheid van Jose en meer

Skate4daagse groot succes

Zo’n 30 enthousiaste kinderen uit Wageningen en omstreken hebben meegedaan aan de nationale skate4daagse, van 14-17 juni 2022. Tijdens de clinics op het agrobusinesspark konden de kinderen hun techniek verbeteren en leuke spelletjes doen. Onderwijl gingen de doorgewinterde jeugdleden van STW een mooie toertocht maken in het Binnenveld. Lees hier verder. 

   

Eerste STW-tijdrit op het nieuwe parcours, Frans Peter Scheer zet de snelste tijd neer

Eind mei is de 1e STW-tijdrit op het nieuwe parcours verreden. Het gebruikelijke rondje dat we sinds begin jaren 90 van de vorige eeuw reden werd te risicovol om vol uit te racen. De route langs de Defensieweg en de Grindweg tussen Rhenen, Elst en Veenendaal werd steeds drukker door toename van verkeer van recreanten vanuit zijwegen die voorrang moesten worden verleend. Lees hier verder. 

STW fietsweekeinde Limburg

De zaterdag stond in het teken van een buitenlandse trip. Tussen Epen en Sippenaeken doken we de grens over. Al snel veranderde het landschap van de korte, steile Limburgse heuvels naar lange geleidelijke glooiingen. Uiteindelijk bereikten we een mooie bosweg zonder noemenswaardig verkeer die uitkwam op de doorgaande weg naar Baraque Michel. Dit hoogste punt van België (678 meter) werd onze lunchstop met reuzepunten vlaai. Lees hier verder. 


Enthousiaste open STW bostraining voor de jeugd

Eind mei was er de open bostraining voor de jeugd. Voordat onze voorzitter Jan-Kees Goud een kort welkomstpraatje hield voor iedereen was de jeugd al enthousiast aan het touwtje springen.

Meindert en Evert hadden een mooie en afwisselende introductietraining opgezet waar alle jeugd en zelfs enkele moeders vol energie aan deelnamen. 

Het inlopen naar het Aboretum vond gezellig plaats met iedereen aan het touw. Daarna een warming up en verschillende spelvormen. Lees hier verder. 

Onze sponsoren - nieuwe sponsor

STW en Runnersworld Ede zijn een samenwerking aangegaan waar u van kan profiteren!  Zowel de beginnende als de gevorderde loper kan bij ons terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse waardoor u altijd van start gaat met de juiste schoen. Belangrijk, want alleen zo kunt u lekker (blijven) lopen zonder pijn of ongemak. Als lid van STW ontvangt u bij ons altijd 10% korting op het gehele assortiment! Voor meer informatie over ons en onze winkel lees hier verder of Kijk op onze website en kom langs!

Aanbieding voor STW-leden van onze sponsor Pieter ten Kortenaar

U bent bij dezen hartelijk uitgenodigd voor een gratis en vrijblijvende APK van uw racefiets of mountainbike. Racefietsfluisteraar heeft de afgelopen twee jaar deze service al geboden aan de studentenwielersportvereniging Hellingproof in de vorm van een clinic. Omdat ook velen van jullie klant zijn bij mij een uitnodiging aan u allen. De clinics zijn bedoeld om onderliggende slijtage vroegtijdig op te sporen en wat bij te leren over uw fiets. Lees hier verder. 

STW op Social Media

 
Schaatstrainingsgroep Wageningen | Postbus 288 | 6700 AG Wageningen
Bevoegde vertegenwoordigerInternetCie STW | E-mailadresinternetcie@stw-site.nl | Telefoonnummer