Print Icon
 

Generation Identitær nyhedsbrev

Kære støtte,
Flygtningenævnet har afgjort, at Syrien er sikkert at vende hjem til. I dette nyhedsbrev kan du læse om, hvordan denne beslutning gør det muligt at sende over 40.000 herboende syrere hjem. Det eneste det kræver, er politisk vilje. Regeringen har allerede meddelt nogle få, at de nu skal vende hjem, men det er langt fra nok. Det er meningen, at man skal vende hjem, når ens hjemland er sikkert, så vi kræver, at samtlige syrere nu tager hjem. Læs mere om det i nyhedsbrevet.

Den danske demokratiske debat lider hårdt under censur. Flere end nogensinde før, får nu slettet opslag og kommentarer, og frataget deres mulighed for at ytre sig på lige fod med de politisk korrekte. Politikerne gør intet. Det gør vi til gengæld. Vores #StopBigTech kampagne ruller naturligvis videre. Vi skal ikke lade multinationale selskaber bestemme, hvad vi må sige. Se mere nedenfor. 

Vi kæmper utrætteligt for Danmarks og Europas fremtid. Når du abonnerer på vores nyhedsbrev, er det allerede en stor støtte. Hjælp os i kampen ved at dele vores indhold på sociale medier, donere eller blive aktiv.

Vores aktivisme koster penge. Støt via MobilePay 39601
Hr. Udvandringsminister - send syrerne hjem!
“Jeg er også udvandringsminister” bedyrede Mattias Tesfaye i et nyligt debatindlæg i Jyllandsposten, og i et interview i Berlingske erklærede han frejdigt “Helt ærligt, du er indvandret til Danmark, og nu har du været på kontanthjælp i mange år. Ville det ikke være i alles interesse, at du tog imod en pose penge, så du kan genetablere livet i dit eget hjemland?” Uanset, at Tesfaye endnu ikke har fremvist konkrete resultater, så er udmeldingen om retningen positiv. Udvandring – eller remigration om man vil – er det, der skal til, hvis der skal være et Danmark i fremtiden. Men hvis Tesfaye virkelig vil være udvandringsminister, så er han nødt til skrue på flere knapper end bare at indkalde fremmede kontanthjælpsmodtagere til kammeratlig samtale for at tilbyde dem penge for at rejse. Et godt sted at starte en seriøs remigrationsindsats, ville være at begynde at hjemsende de mange syriske migranter, der lige nu lever i Danmark på grundlag af asyl.

Syrien er sikkert nu: Tid til at rejse hjem!
Flygtningenævnet vurderede i februar i år, at Damaskus og resten af Rif Dimashq-området i Syrien er sikkert at vende tilbage til. Det er nu derfor oplagt at, de syrere, der har modtaget asyl i Danmark, vender hjem.For 61% af de indvandrede syrere i Danmark er opholdsgrundlaget asyl, mens det for 36% er familiesammenføring. Ingen fra denne gruppe, der udgør 35.441 ud af de i alt 43.679 indvandrere og efterkommere fra Syrien, har dansk statsborgerskab, hvilket i praksis betyder, at de ikke længere har noget reelt opholdsgrundlag, hvorfor vi med en god portion politisk vilje ville kunne få langt hovedparten af syrerne til at vende tilbage.

Mark Zuckerberg bestemmer, hvad du må sige #StopBigTech
Identitære aktivister har den seneste tid været i gang i Aarhus og København, hvor de har opsat papfigurer af Mark Zuckerberg, der holder et skilt med teksten ”Jeg bestemmer, hvad du må sige” rundt omkring i byerne. Aktionen er en del af vores #StopBigTech kampagne, hvor vi gør opmærksom på, at den offentlige debat, som foregår på tech-giganternes platforme, på ingen måde er fri. Vi har overladt den demokratiske samtale til grænseoverskridende virksomheder, som i dag har mere magt end verdens mægtigste stater. Vi mener, at politikerne skal begrænse Big Techs magt, og regulere, så borgernes ytringsfrihed er garanteret.

Opløsningen af Génération Identitaire afslører liberalismens sammenbrud
Det liberale, pluralistiske demokrati er en løgn. Så tørt kan det konstateres, efter den franske regering har opløst Génération Identitaire under skalkeskjul af at ville forhindre opildnen til “had, diskrimination og vold”, på trods af ingen i organisationen er dømt for nævnte ting. Den lighed for loven, der forventes at eksistere i en retsstat, gælder kun for dem, der danser efter det herskende paradigmes pibe, og den liberale orden har fået status af at være en uanfægtelig kultfigur. Benytter man forenings-, forsamlings- og ytringsfriheden til at udfordre nutidens dominerende strømninger på en fredelig måde, ekskommunikeres man og behandles som kættere. Den liberale orden bøjer med andre ord sine egne principper for at komme synspunkter, den ikke kan lide, til livs. På den måde udstiller man den krise, man befinder sig i, for når man ikke kan håndtere kritik af omfattende problemer som masseindvandringen og globaliseringsbølgen, der som en syndflod udsletter alle lokale og nationale særpræg, så må det på et tidspunkt gå galt.

Læs hele analysen her
Bliv aktiv eller støt os!

Bliv aktiv!

Europa er under pres. Det er i disse år det afgøres om vi vil bevare de europæiske folk og kulturer, eller om vi vil lade befolkningsudskiftningen fortsætte. Du kan gøre en forskel ved at blive aktiv i Generation Identitær.

Læs mere... 

Støt os!

Aktivisme koster penge, jo flere midler vi har, jo flere muligheder har vi. Du kan støtte Generation Identitær på vores website. Alt er en hjælp.
Donér til Generation Identitær!

Mobilepay: 39601

Del vores indhold og følg os på SoMe!
Du kan følge os her:
Snapchat: gidanmark
Følg os på Facebook

Følg os på vores Facebook-side,som vi er nødt til at censurere kraftigt efter Facebooks forsøg på at lukke patriotiske sider. 

Du finder den her.


Siden er svær at finde, så inviter gerne dine venner til siden, eller del den så folk kan finde den. 

 
Not interested? Unsubscribe | Update profile
Generation Identitær | Danmark
Authorized RepresentativeGeneration Identitær | Email addressinfo@identitaer.dk